وي ادامه داد: توليد و رهاسازي زباله در محيطهاي طبيعي در بيشتر موارد از سوي گردشگران عادي انجام ميشود؛ و افرادي که به طور دائمي به طبيعت سفر ميکنند به دليل علاقهاي که به طبيعت دارند و بهرهگيري از تخصص هاي لازم در اين حوزه از رها کردن زباله در طبيعت اجتناب ميکنند.
يوسفي با بيان اينکه بيشتر زبالههاي توليد شده مربوط به سفرهاي انفرادي و اجراي تورهاي غيرمجاز است، تصريح کرد: در تورهاي مجاز به اين دليل که از طرف برگزارکنندگان تور به طور مداوم در مورد جمعآوري زباله و ريختن آنها در مکانهاي پيشبيني شده اطلاعرساني ميشود، کمتر اين مشکل وجود دارد.
اين کارشناس گردشگري با تاکيد بر اينکه آلودگي پلاستيکي و فرآوردههاي اين صنعت در طبيعت و مسيرهاي گردشگري بيداد ميکند، گفت: مردم ما، مردمي آگاه هستند اما در مواردي به دليل کم اطلاعي از عواقب پراکندن زباله و به ويژه زبالههاي پلاستيکي در طبيعت، دچار خطاهايي ميشوند که عواقب آن بر منابع گردشگري تاثيرگذار است.
وي خاطرنشان کرد: بهترين راه براي اين معضل ايجاد ستاد مشترک براي کنترل زبالههاي توليد شده در گردشگري است؛ چراکه اين موضوع در حال حاضر در کشور متولي مستقيمي ندارد و لازم است ارگانهاي مختلف فعال در حوزه گردشگري در اين زمينه منسجم عمل کنند./115
انتهای پیام/